نرم افزار جاجمع تحت وب بهسا
خانه / اطلاعيه هاي دانشكده علوم انساني / اطلاعيه صندوق رفاه در نيمسال دوم ۹۷-۹۶

اطلاعيه صندوق رفاه در نيمسال دوم ۹۷-۹۶

بدينوسيله به اطلاع آن دسته از دانشجوياني كه تقاضاي استفاده از تسهيلات كوتاه مدت وميان مدت صندوق رفاه در نيمسال دوم ۹۷-۹۶ را دارند مي‌رساند جهت اخذ فرم درخواست و همچنين اطلاع از شرايط آن لازم است هرچه سريعتر به وب سايت دانشگاه قسمت معاونت اداري ومالي بخش صندوق رفاه یا انتشارات واقع در طبقه دوم ساختمان کتابخانه مرکزی مراجعه نموده و نسبت به دریافت و تكميل فرمهاي درخواست اقدام نمايند. ضمناً در اين خصوص موارد ذيل لازم به ذكر مي‌باشد :

•  دانشجویانیکه در ترم گذشته از تسهیلات صندوق رفاه استفاده نموده اند و نسبت به واریز به موقع اقساط در سررسیداقدام ننموده اند طبق دستورالعمل سازمان مرکزی بد حساب شناخته شده و از دریافت تسهیلات محروم می باشند.
  • شروع ثبت نام جهت درخواست وامهاي كوتاه مدت بعد از انجام انتخاب واحد بوده و وام ميان مدت از تاريخ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ شروع و حداكثر زمان جهت مراجعه و تحويل فرم درخواست وام تا تاریخ ۱۳۹۶/۱۱/۳۰ مي‌باشد.
  •  پس از گذشت زمان فوق‌الذكر صندوق رفاه هيچگونه مسئوليتي در قبال پرداخت وام ندارد.

*  جدول انواع وام :

نوع وام مدت اقساط واجدین شرایط
وام کوتاه مدت (بدون کارمزد) ۲یا ۳یا ۴ ماهه  دانشجویان خوش حساب به غیر از ترم آخر
وام میان مدت (با کارمزد ۲.۵ درصد)  ۱۲ ماهه جهت ۲ نيمسال  دانشجویان خوش حساب به غیر از ترم آخر

*  جدول میزان پرداختی وام :

مقطع تحصیلی حداکثر مبلغ وام

کوتاه مدت

حداقل مبلغ وام میان مدت

۲ نيمسال

حداکثر مبلغ وام میان مدت

۲ نيمسال

کارشناسی پیوسته فنی ۶.۰۰۰.۰۰۰ ۱۲.۰۰۰.۰۰۰ ۲۰.۰۰۰.۰۰۰
كارداني و کارشناسی پیوسته انسانی ۵.۰۰۰.۰۰۰ ۱۲.۰۰۰.۰۰۰ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰
کارشناسی ناپیوسته فنی-مهندسي پزشكي ۸.۰۰۰.۰۰۰ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ۲۴.۰۰۰.۰۰۰
كارشناسي معماري- تربيت بدني ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ۲۴.۰۰۰.۰۰۰
کارشناسی ارشد فنی ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ۳۰.۰۰۰.۰۰۰ ۴۰.۰۰۰.۰۰۰
کارشناسی ارشد انسانی ۱۲.۰۰۰.۰۰۰ ۲۵.۰۰۰.۰۰۰ ۳۶.۰۰۰.۰۰۰
دكتري ۴۰.۰۰۰.۰۰۰ ۶۰.۰۰۰.۰۰۰ ۸۰.۰۰۰.۰۰۰

تذکر مهم :  با توجه به زمان بندی واریز اقساط ، دانشجو مو ظف است در موعد مقرر نسبت به پرداخت اقساط اقدام نماید در غیر اینصورت  از ثبت نام ترم بعدی جلوگیری به عمل خواهد آمد و تا پایان دوره تحصیلات از دریافت تسهیلات محروم خواهد شد.

صندوق رفاه دانشجويان

دانشگاه آزاد اسلامي واحد خميني‌شهر